#1 2009-01-24 16:38:17

katex

Nowy użytkownik

7037283
Call me!

heyka

Witam wszystkich i jak juz powoli zaczyna sie o sobie pisac napisze i ja cos w takim razie
Mam na imie Wojtek mam 33 latka i mieszkam sobie w Kielcach
pewnie sie zapytacie co taki stary dziad jeszcze robi  przy kompie i gra tak sobie he he a ja powiem ze lubie tak pograc sobie niby nic ten seafight a wciagnol jak cholerka ze nawet chwilowo UT odstawile
w grze plywam sobie pod nicjiem katex[666].:GSI.: wiec jak njieraz macie ochotke to mozecie do mnie zagadac
lubie czasem poimprezowac i dobrze sie zabawic a szkoda ze w polsce jest malo takich imprez jak np. w holandii chodzi mi tu o muzyke hardcore,gabber itp znaczy sie to najmocniesze techno
do tego oczywiscie przydal by sie jakis trunek a moim takim ulubionym jest oczywiscie piwko he he a z mocniejszych lubi i czesto popijam whiski a na imprezkach odlotowa jest tequila mmm az zaraz sobie cos naleje bo czuje ze suszy okropnie he he
lubie szczerosc 9o otwartosc  zreszta duzo by tego pisac co lubie a czego nie wiec to przemilcze sobie
aktualnie jak i po szkole jestem spawaczem tak wiec nei mam jakis doktoratow  na swoim kondcie i tym podobnych poprostu od jestem sobie i juz
Dobra nie bede wiec was tak zanudzal swoim pisaniem bo jeszcze mi tu usniecie i wcale nie zobaczymy sie na morzu ani na zadnych dzialaniach wojennych a kazde wspparcie jest mile widziane wiec pozdrawiam wszystkich graczy z alainsu jak i tych ktorzy sa z poza i do zobaczenia na otawartych wodach seafight

Stopka forum

RSS